lauantai 21. maaliskuuta 2015

Viikon varrelta ja lauantailinkki - My week and saturdaylink...




 
Täällä on jo ehkä vähän kevättäkin rinnassa vaikka hovikuvaaja on ollut vielä koko viikon samassa flunssassa kotona ja minä vähän puolilla valoilla töissä. Lääkärin mukaan tämän kevään influenssa ei välttämättä nostakaan kovaa kuumetta, mutta on muuten hankala hoidettava jälkitauteineen. Aika moni onkin saanut keuhkokuumeen tai vähintään keuhkoputken tulehduksen jälkitautina, minä onneksi selvisin ilman mitään jälkitauteja, kop,kop. Nenä on vähän tukossa vieläkin ja energia on vähän hukka nimisessä paikassa. Kuvakollaasissa on vähän kuvia viikon varrelta ja näyttää olevan kovin kukkapainotteista tällä kertaa. Tosin yhdet villasukatkin ovat työn alla vanhojen puhkikuluneiden punaisten tilalle. Pari keittiön hyllyäkin sai vihdoinkin valkoista maalia päälleen, puunväristen hyllyjen maalaus kun oli työlistalla jo jonkun aikaa. 





Edellisissä postauksissa näkyneen harmaan takin ohella, käytössä alkaa olla jo viime syksynä? hankittu kevytuntuvatoppis. Vähän synkkähän tuo on väriltään kevääseen, mutta on niin superkätevä, lämmin ja kevyt. Podin aluksi sen hankinnasta huonoa omaatuntoa, kun en "tarvinnut" uutta takkia, mutta se on ollut kyllä käytössä enemmän kuin moni muu hankinta yhteensä. Onneksi huivilla saa siihenkin vähän keväisempää ilmettä. Rakkaus poltettuun oranssiinkaan ei ota loppuakseen, oranssi tuubikaulaliina lähtee herkästi naulakosta mukaan kevyt untsikankin kanssa.Pastellisävyt kyllä jo polttelevat mielessä keväisen auringonpaisteen myötä. Töissä on kyllä vielä suureksi osaksi ollut vähän tummempia värejä ja lämmintä päällä. Myös bootcut lahkeiset farkut pääsivät taas käyttöön vaihteluksi.

Kuinka viikko on sujunut siellä ruudun toisella puolella? 
 
Launtain linkkinä on tällä kertaa A Lily Love Affair
Siellä ollaan vähän lomatunnelmissakin, mutta sitä ennen keväisissä pastelleissa (minusta on hauska nähdä miten bloggaajat pukevat avokkaat ja pastellisävyt jo melkein lumen keskelle) ja ennenkaikkea sieltä löytyy vähän rohkeampaa aikuisen pukeutumista, joka laittoi minut miettimään että ollaankohan me suomalaiset vähän tylsiä pukeutujia? Turhan vaatimattomia? Pitäsikö osata olla rohkeammin nainen? 

Aurinkoista viikonloppua<3

Seems that spring has finally arrived here and this week has been sunny and gorgeus with all the sunshine we have had. Too bad that Im still a bit under the weather after that flu week before. Even being not quite well yet I can notice the change that the sunshine makes. I have a lot more energy and have allready made plans for spring. We even finally got around to painting couple of kitchen shelfs and I bought some tulips and daffodils. My favourite jacket this week have been the black light down jacket from last autum. Its just so light and warm enough. Black is a bit dark color right now but at least different scafs alter that a bit. I keep on dreaming about a pink light down jacket, but maybe next spring... 

Saturday link is A Lily Love Affair
Its all about bold adult outfits, enjoy reading and enjoy the sunny Weekend<3

10 kommenttia:

  1. Ihania asuvalintoja. On niin jännä nähdä lunta jossain, kun Helsingissä ei ole oikein ollut koko talvena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana maiju<3 Arvaapa ei olla kuin 50km Helsinkiä pohjoisempana, mutta ne talven viimeiset lumisateet satoivat hurjasti lunta meille, niinpä sitä vielä löytyy...:) Ja tänään tuli lisää!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Katja<3 Elämäni ekaa kertaa ollaan näin hyviä kavereita oranssin kanssa! En meinaa saada siitä tarpeekseni millään.

      Poista
  3. Mukavia asuja ja noi nahkahousut on kyllä hyvät.

    VastaaPoista
  4. Kivoja kokonaisuuksia! Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Täältäkin löytyy aivan samanlainen kevyttoppis ja mustana. Se on vaan hirmu kätevä ja kiva vaate. :) Olisi kiva saada samanlainen jollain pirtsakalla värillä myös. :)

    Aurinkoista loppuviikkoa Sari <3

    VastaaPoista
  6. Kiitos Tiia<3 Älä kuule muuta viserrä tuon kevyttoppiksen kanssa. Olen iskenyt silmäni kauniin vaaleanpunertavaan, mutta kun on tuhottoman kallis, niin lottovoittoa tässä odottelen. Onneksi yksi ylläri on kyllä kaapissa vielä...:)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)