sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Bloggarin oma nurkkaus ja lauantailinkki - Bloggers corner and saturday link...



Harmoniaa nurkka kerrallaan taitaa olla minun mottoni nykyään sisustamisen suhteen. Värit ja kirjavat kuosit tekstikuoseja lukuunottamatta ovat saaneet jäädä. Tilalla on erisävyisiä harmaita, beigejä, valkoista ja ripaus mustaa ja ruskeaa. Jotenkin vaan tuntuu että silmä lepää näissä rauhoittavissa maanläheisissä väreissä. Ehkäpä se on vastapainoa tämän päivän hektiselle visuaaliselle tietotulvalle? 

Perjantain vapaapäivän suunnitelmissa oli vaikka mitä, mutta koska tekemistä, siivousta ja keskeneräisiä projekteja on sisällä ja ulkona kymmenittäin, vain osan siitä mitä olin ajatellut sain aikaiseksi. So little time, so many things to do...




Tärkeimmän eli tämän oman nurkkani, jossa teille blogia useinmiten kirjoitan sain kuitenkin suht valmiiksi. Mitään muuta uutta kuin juuri postissa saapuneet koristetyynynpäälliset ja Jyskistä haetut muutamat uudet sisätyynyt en siihen tällä kertaa käyttänyt, vaan kaikki muu löytyi ihan omista nurkista. Talvellahan tämän huoneen seinät maalattiin hennon harmaalla ja talvella myös hankin uudet vieraspeitot alesta kun edelliset muistuttivat jo enemmän vilttiä kuin täkkiä. Vieraspeittojen päälle löysin nyt vanhat ruskea/beige sävyiset pussilakanat kaapista ja peitot saivat jäädä komerotilaa viemästä vierassängyn/sohvan päälle. Ja ihanahan tuohon pehmeyteen on torkuillekin pötkähtää<3 Ihanaa kun pääsi vihdoin vanhoista kirjavista sitäsuntätä tyylisistä päällisistä ja muttaantuneista tyynyista eroon!

Verhot olivat jo aikaisemmin ikkunoissa, ne hankin talvella ennen seinän maalausta valmiiksi odottamaan. Nekin valkoiset ja kapat hiekanväriset.



Nurkkaan löysivät tiensä kaksi osaa kokopuisesta kolmeosaisesta pöytäsetistä joka on joskus aikanaan hankittu eräästä vanhan Porvoon pikkuputiikista käytettynä. Kirpparilta hankittu maitotonkka sai koristeekseen myrskyn katkomat syreeninoksat, vanhat kannut ja purkit olen joskus huutanut huutonetistä vuosia sitten. Nyt nekin pääsivät vähän kuin oikealle paikalle. 


Työpöytänä toimii vanha isoäidiltä peritty ruskea ruokapöytä (luullakseni 50-luvulta? sarjaan kuuluu myös senkkejä ja tuolit), josta en ainakaan vielä henno luopua, enkä edes henno sitä maalata. Mitä mieltä olette? Parempi alkuperäisenä vai pitäisikö sitä vähän tuunata vaaleammaksi?

Ja tietysti pöydällä sulassa sovussa yrttejä ja muita projekteja itämässä tietokone seuranaan, kuinkas muuten. Niitäkin on vähän siellä sun täällä minne milloinkin mahtuu. 


Nurkkahyllykin on vanha, pelastettu roskiin menemiseltä ystävän sisustuspuuskan alta, nyt se sai pellaville sopivan lasipurkin ja ne seuraakseen viime kesänä saadun lasimaljakon, jossa on tuollainen kanaverkkokehikko sydämineen.

Talvimaisemataulu ja keraaminen horsmataulu ovat muuten molemmat kirpputorihankintoja vuosien varrelta.
Jalkalamppuun pitäisi vielä hankkia uusi valkoinen päällinen vanhan kellastuneen tilalle, mutta kaikki aikanaan....

Eilinen päivä meni kokonaisuudessaan reissussa, joten lauantailinkki jäi tälle päivälle. Tällä kertaa se on raikas Rachel Lately Texasista. Kannattaa muuten lukea Rachelin perheen kommentit bloggaamisesta kohdasta "about". Ne hymyilyttivät ainakin minua. 

Ihanaa sunnuntaita<3 Hus myrsky!
(olettaen että jaksoitte lukea tänne saakka...) 



More harmony to homedecoration bit by bit seems to be my motto novadays. I have given up on most of the bright colors and colorful prints (exept for texts in pillow cases here and there) and I really love the white/sand/brown/grey color scheme. Its so peaceful and calming. I guess its a kinda counter strike for all the colorful visual bombing that we get in our everyday life all the time. Exept for the throwpillows there is nothing really "new" in these photos, I just rearranged items and used everything that was hidden away in closets. This is the bloggers corner in this house. Here I write most of my blog. 

Since I was on the road all day yesterday (I know its allready Sunday today!) here is the late saturday link. Rachel Lately. Natural and fun blog from Tx. 

Have Great Sunday<3

10 kommenttia:

  1. Kaunis nurkkaus, todella kiva ja mukava tunnelma eli kovin nättiä. <3 Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan tuossa nurkassa viihtyy , blogaten ja muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viihtyy varmasti. Nyt ei kyllä malta sisällä olla kun on ensimmäinen OIKEA KESÄPÄIVÄ! Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitti maiju<3 Esittelen loputkin nurkat tilasta kunhan saan ne valmiiksi...Helteistä viikonloppua<3

      Poista
  4. Rauhallinen nurkkaus bloggaamiselle ja muuhun rentoutumiseen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis<3 Kyllä tässä huoneessa nyt viihtyykin paremmin! Tänään kuitenkin nautitaan pihasta ja ulkohommista! Lämmintä viikonloppua<3

      Poista
  5. Anna olla pöydän tuollaisena. Itse ajattelen niin, että huonekalussa on historia mukana, siksi esim. en vanhoja huonekaluja korjuuta ihan priimakuntoon, vaan annan olla esim. kissan raapimisjälkiä tuolissa tai lapsen hampaan jäljet tms. Toki pinta saa olla siisti ja muuten korjata ehjäksi. Mietin sitäkin, että jos sinulla on samanväriset tuolit, niin harmittaako sinua, jos tuon maalaat vaalemmaksi? Nätti tuo sinun nurkkaus. Tykkään tuollaisesta vanhasta tyylistä. Meilläkin on huusholli kuin kotimuseo. Minulla muuten on blogissa joku vanha postaus minun kodista ja sisustuksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos RomanticLady<3 Taidat olla oikeassa, tuolitkin pitäisi käsitellä jos pöydän käsittelee ja jos joskus haluaa senkitkin samaan tilaan niin myös ne pitäisi käsitellä. Pöytä jatkakoon elämäänsä entisessä värissään. Kalusteissa on muutenkin niin vahva pintakäsittely että ne pitäisi hioa tosi syvälle ennen käsittelyä. Täytyy käydä kurkkimassa nuo sinun sisustuspostauksesi, kiitos vinkistä! Ja erittäin aurinkoista viikonloppua<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)