perjantai 2. kesäkuuta 2017

Takaisin villatakkiin - Back to cardigan days...







Terkkuja täältä flunssalandiasta. Täällä on koko perhe ollut ihan kunnon flunssassa ja vatsapöpön päälle se on aikalailla vienyt voimat. Joskus toivoo olevansa vielä 2-kymppinen, tuntui että flunssatkin menivät nopeammin ohi silloin ja jaksoi sentään jotain vielä flunssaisenakin. Vähän on outo vuodenaika sairastaa flunssaa, mutta sitä on kuulemma superpaljon ollut liikkeellä. Jälkitauteineen päivineen. Tähän flunssa-aaltoon kaiketi liittyy poskiontelon tulehdus jälkitautina. Uskon sen hyvin, sillä aika tukkoinen olo tässä on ollut.


Viikon juoma on ollut inkivääritee makeutettuna inkiväärisiirapilla. Päivät ovat menneet kuumetta pois nukkuessa. 

Valkosipuli ja chilikin ovat olleet vahvasti ruokalistalla. Flunssassa kun ei maista eikä haista muutenkaan mitään, niin vahvat mausteet joiden uskotaan häätävän sitä on aika helppo saada kurkusta alas.

Mikähän siinäkin on että vaikka on kuinka kipeä tahansa, aina miettii että mitäs jos sittenkin pystyisi tästä ponnistamaan töihin? Mistä kolosta se ainainen suorittamisen pakkopeikko oikein aina ryömii esille? Vaikka kuinka on kuumeessa ja kun ihan koko ajan ei jaksa nukkuakaan, niin vääjäämättä ajatukset vievät töihin ja työasioihin, vaikka tärkeämpiäkin asioita on tässä lähellä. Eikä kai mikään ole enemmän tärkeää kuin hoitaa itsensä terveeksi ja oman perheen hyvinvointi?
Ja kukahan meilläkin oikein siivoaa kun molemmat ovat kipeinä? Sekin ajatuspeikko mielessä pyörii niin turha kuin ikinä onkin. Ei tänne flunssaa saamaan kukaan ole kuitenkaan tulossa kylään villakoiria katselemaan...

Tätä samaa aihetta on monet sivunneet joskus blogikirjoituksissakin, kai se on tämä suomalainen sielunmaisema jotenkin niin tunnollinen että suorastaan tuntee itsensä rikolliseksi sairastaessaan. Eikä sitä auta se tieto että töissä on ennestään kiire ja vähän tekijöitä. Muutenkin vuorokaudessa saisi olla 48 tuntia nykyisen 24 tunnin sijasta, jos minulta kysyttäisiin.


Hypätäänpä nyt kuitenkin asuasioihin. Täällä etelässäkin on taas kylmä. +4 astetta ja tuuli on myrskynnyt kaiken päivää. Oulussa kuulemma +2 astetta.

Kuvat ovat siis viikon takaa nekin jo.

Tämän alkavan kesän yksi oma lempiyhdistelmä tuntuu nyt olevan valkoinen ja tummansininen. Kevättalvella vanhan puhkikuluneen tummansinisen neuletakin tilalle tuli uusi tummansininen neuletakki. Tämä malli on vanhaa pidempi ja tykkään tuosta pituudesta. Juuri nyt pidempi on kivempi omaan silmään kuin lyhyet mallit. Aikansa näemmä kutakin. Toinen juttu mistä tykkään neuletakeissa ovat taskut. Muutenhan tämä on ihan perusneuletakki, patenttineuletta ja avonainen ilman nappeja. Passeli heittää miltei minkä tahansa yläosan päälle ja värinsä ja mallinsa puolesta ajaton klassikko. Kiva perusasu töihin ja kiireisen aamun pelastaja ellei ehdi keksimään muuta päälle. Ja sopii tälläiselle kädettaskussa-mietiskelijälle...:)

Ihanaa perjantai-iltaa, toivottavasti sää tuosta lämpenee<3




Back to cardigan days because I have been in a flu most of the week. Cardigan keeps nice and warm and navy blue is always a classic choice. Chilly weather is back and Im almoust  considering wearing a really warm sweater allready. Im not about to have a second flu after this one so warm outfit is a must for a while.

My old cotton navy blue cardigan died on me during last fall. So from the spring sale I got a new one. Little longer model but for now I really enjoy these longer models. For no reason, it just feels so. Summer cardigan could be a little shorter but this long navy model is a timeless classic and Im pretty sure that it will be in the closet for years to come. Perfect outfit for busy Mornings when you are wondering what to wear on top of the blouse for chilly days or mornings. I strongly recommed to have one navy blue cardigan hanging on your closet since it goe virtually with anything. And besides, its also scandi chic.

Have a Great evening<3

10 kommenttia:

  1. Toivottavasti taudit alkavat pikku hiljaa hellittää - niitä tuntuu todellakin olevan nyt liikkeellä ja itsekin osani olen saanut. Ja ihan samanlaisilla työmietteillä täälläkin on sairastettu. Hölmöä - mutta eipä tässä enää ajatusmaailmaansa muuksikaan osaa muokata;)
    Villatakkisi on kaunis ja itsekin olen mieltynyt tällä hetkellä pitempiin malleihin. Niille onkin ollut käyttöä normaalia enemmän - ja tunnustan, että villahousutkin ovat olleet tarpeen tällä viikolla;)
    Hyvää viikonloppua, Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt alkaa olla tauti ohi(kopkop). Toivottavasti sielläkin on jo toivuttu ja sää tuosta hieman lämpenee. Ystävätärkin kertoi että heillä töissä puolet väestä on kaatunut sängyn pohjalle. Vähän kuin olisi influenssa keskellä kesää... Villahousuja en omista mutta pakko tunnustaa että ihan villainen villapaita on ollut käytössä, eikä yhtään tullut kuuma ja näissä pidemmissä neuletakeissa on sekin etu että pyrstökin pysyy lämpimänä. Että sellainen kesäkuun alku tänä vuonna...
      Ihanaa ja lämpimämpää viikonloppua myös sinne Turun suuntaan<3

      Poista
  2. Pikaista paranemista toivottelen minäkin täältä. Tuntuu olevan liikkeellä vähän joka puolella tällä hetkellä :)

    Pidän itsekin valkoisen ja tummansinisen yhdistelmästä ihan valtavasti, oikein mainio kyllä kesään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Tuntuu todella olevan liikkeellä kaiken maailman ihmeellisiä tauteja. Meilläkin työterveydenhuollossa oli se jo huomattu. Onneksi alkaa jo olemaan ohi täällä.

      Valkoisen ja tummansinisen yhdistelmä on kiva ja klassinen. Sinivalkoiset raidat ovat toinen suosikki täällä kunhan sää taas tuosta vähän lämpenee.

      Kivaa viikonloppua sinne<3

      Poista
  3. Voi ei! Nämä taudit jyllää ja vievät mehut pois, koetahan parantua. Minulla ei nyt ihme kumma ole ollut flunssaa, mutta nappasin jostakin yllätysjutun, vyöruusun ranteeseen! Joo, ei ole kiva ja on se ruma!! Mutta se menee ohi, joskus ainakin:) Tsempit meille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tässä ehkä pahinta onkin, tai ainakin tuntuu siltä kun ei oikein jaksa mitään. Villakoiraralli pyörii kotona ja pyykitkin pesemättä. Kyllä se tästä, suunta on vakaasti ylöspäin! Vyöruusu on kuulemma tosi ilkeä sairaus, kipeä kuin mikä kun pahaksi pääsee. Hyvä jos sait lääkityksen hyvissä ajoin, ettei pääse kipuilemaan. Pikaista paranemista myös sinne ja aurinkoa viikonloppuun ja tsempit tosiaan meille<3 Sitä tässä todella tarvitaan.

      Poista
  4. Ihana asukokonaisuus. Tsemppiä potemiseen ja toivotaan, että pääset taudeistasi eroon.

    VastaaPoista
  5. Tummansininen ja valkoinen, ihan oma lemppari kokonaisuus. <3 Aurinkoa kesäkuun alkuun Sari ja kiitos niin paljon kauniista ja kannustavista kommenteista blogiini <3 Olet ihana, viisas, sydämellinen ja lämmin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia<3 Tuo lämmitti sydäntä, mutta usein olen kyllä aika jääräpäinenkin suorasuu... Mutta en tykkää kun ihmistä tölvitään syyttä suotta siitä että on vain oma itsensä niin kuin sinä. Olet harvinainen ja rohkeakin kun osaat aina olla oma itsesi<3 Ihanaa alkavaa viikkoa sinne<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)