tiistai 26. syyskuuta 2017

Pojilta lainattua - Borrowed from the boys...











Viime perjantain asuna oli hovikuvaajalta lainattu tekonahkatakki, vähän ryppyiset farkut (ennen työpäivää ne olivat kyllä suhteellisen suorat vielä) mustat kesän jäljiltä ensimmäistä kertaa esiin kaivetut nilkkurit ja kashmirneule. Kaverina tietysti yksi suosikkihuiveista. Hyvä asu vähän sateiseen päivään kun ei huvittanut laittaa mitään varsinaisia sadevarusteita. 

Viikonloppu ja maanantai menivät ihan liian nopeasti, työviikosta toipuessa ja maanantaina alkoi viikon kesäloma. Ihanaa. Varsinkin jos aurinko paistaa. Mitään varsinaisia lomasuunnitelmia ei ole, laittaa lähinnä pihaa ja taloa vähän talviteloille. Muuten teen pientä raivausta sisätiloissa, katselen muutaman listalla pitkään olleen elokuvan ja rentoudun. Yhden elokuvan ehdin jo tänään katsellakin Lasse Hallströmin ohjaama Safe Haven oli parempi kuin mitä ennakkoon odotin ja sitä paitsi liki 2-metrinen Josh Duhamel on aina kaunis katsella, edellisesti leffasta onkin pitkä aika, yleensä tyydyn katsomaan sarjoja Netflixissä, mutta hyvät sarjat alkavat pian loppua kesken, 12 monkeys-tyyppiset sarjat eivät oikein jaksa innostaa. 

Pihalla laatoitus ja saumaus on vielä kesken, eipähän pääse tulemaan aika pitkäksi. 

Sienimetsä voisi myös olla loman to-do-listalla. Ensimmäiset suppikset ovat jo näemmä löytäneet tiensä ihmisten paistinpannuille. Vitsit mitä herkkua, kesän viimeisiä kesäperunoita ja suppilovahverokastiketta. Kyllä kelpaisi. Lisäksi ajattelin kysyä jospa anoppi leikkaisi tämän hirmuisen pitkäksi venähtäneen hiuspehkon. Olisi kiva saada tähän vaihteeksi taas vähän mallia. 

Mitä suunnitelmia  siellä ruudun toisella puolella on tälle loppuviikolle? Tekeekö mieli sienimetsään vai onko tori varmempi sieniapaja? 

Aurinkoa viikkoonne<3 Pidetään peukkuja että auringonpaiste hellisi pitkälle syksyyn.




Borrowed from the boys faux leather jacket. Higly recommend... aside the too long sleeves very cozy and big enough to house any sweater when it really comes sweater weather. 

I often ended up borrowing this hubbys jacket so I eventually gave up my own smaller one. This is just a perfect for those days you want to use something cozy and casual. We did have some rain and really really didnt feel like wearing a raincoat (again) so ended up with this. 

Cashmere cardigan perfect pick for those days that mornings are chilly and days little warmer. 

I often seem to pair it with thise By Malene Birger scarf that I frequently use. 

Have a Great Week<3 



4 kommenttia:

  1. Justiin eilen mietin, että olispa nyt muutama ylimääräinen vapaapäivä, niin voisin keskittyä vihdoin ja viimein raivaamaan vaatekaappiani ja muutenkin perkaamaan ja järjestämään vähän kaikkea. Sellaseen kun ei raski viikonloppuja uhrata ja töitten jälkeen iltaisin ei taas oikein meinaa virta piisata. Mutta sellasta ei nyt tähän hätään ole tarjolla, joten toivottelen sulle mukavaa loppulomaa! Suunniteltu suunnittelemattomuus kuulostaa just kivalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka<3 Virtaa? Juu ei... varsinkaan töiden jälkeen ei todellakaan ole ollut. Nyt on ollut vähän enemmän virtaa ja aikaa kaikkeen. Mutta vaatekomeroihin saakka en ole vielä tällä lomalla päässyt. Ensin saivat kyytiä kaikki ylimääräiset esineet keittiössä. Sieltä lähti kaikenlaista kierrätykseen ja nyt lähti ylimääräinen vierassänky huushollista ja sain roudattua olohuoneeseen torista ostamani nojatuolin. Puuh... Kaatopaikkakeikkakin on tälle päivälle jo tehty. Jospa nyt rentoutuisi hetken. Mutta täällä on tyytyväinen perhe levollisessa olohuoneessa. Jotain sekin sentään...

      Huomiseksi ei suunnitelmia, vaan luulen ettei aika tule pitkäksi siitäkään huolimatta. Ihmisellä pitäisi olla 3 päiväinen viikonloppu työssäoloaikana. Yksi päivä lepäämiseen, yksi siivoamiseen ja pyykkäämiseen ja yksi ystävien näkemiseen ja kyläilyyn ja vaikkapa yhteiseen ruuanlaittoon. Ei vaan taida mennä ministeri S:n Kikyjen aikana läpi... Kivaa loppuviikkoa sinne ja aurinkoista sellaista<3

      Poista
  2. Vaatekaapin siistiminen olisi ihan ykkösjuttuja. Vaan kun ei muka millään ennätä! Sun oufitit kyllä näyttää oikein hyviltä ja ajankohtaan sopivilta. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna, ihanaa viikonloppua myös sinne<3

      Olen osittain ehtinyt siistiä vaatekaappini (monikossa) ja voin sanoa että kannattaa, se säästää aikaa huomattavasti vaatteiden valinnassa aamuin tai illoin, kuka nyt mitenkin, kun siellä on vaan ne oikeasti käytetyt ja tykätyt. Ja oikean sesongin vaatteet jos näin voi sanoa. Kesävaatteet kun pakkaa pois niin on helpompi taas löytää tämän vuodenajan vaatteet. Just nuo ihanat tämän ajan neuleet. Aurinkoista päivää<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)