lauantai 31. maaliskuuta 2018

Sinistä kevääseen ja lauantailinkki - Blue for Spring and Saturday link...








En taida ihan vielä olla dementia-iässä, vaikka välillä siltä tuntuukin, sillä vielä muistin tämän sinivalkoisen huivin nimen. Tonda. Mistä ihmeestä se mieleen tulikin kun huivilla on ikää jo varmasti saman verran kuin blogillakin. 

Terkkuja siis täältä sairastuvalta, nyt tuntuu vihdoin että monen viikon flunssajakso alkaisi vähitellen helpottaa. 

Viime syksystä oli jäänyt kaihertamaan pitkäksi aikaa sinisen kevytuntsikan hankinta, ne on jotenkin niin helppoja asustaa ja heittää päälle keväällä ja syksyllä. Viime vuonna hankin vaaleanpunaisen, jota olen käyttänyt tosi paljon, mutta vanhasta mustasta alkaa jo aika jättää, joten talvialesta ostettu sininen pääsee sitä nyt korvaamaan.

Sen kaveriksi kaivoin kevään kunniaksi kaapista vanhan MB:n Tonda-huivin joka oli varmaan ihan ensimmäiseiä "merkkihuivejani". Alesta sekin on aikanaan hankinttu ja vähän omalaatuisesta kuviostaan huolimatta ollut tosi paljon käytössä. Merkki on Malene Birgerin, mutta ihan yhtä hyvin se voisi olla vaikka pirkka. Minulle merkki ei ole se juttu, vaan lämpö ja kestävyys. Tämä huivi on kestänyt paljon kauemmin hyvänä (kunto on kuin uudella) kuin moni seuraajansa. Edes merkki ei takaa nykyään enää oikeastaan mitään laadusta. Hyvälaatuisen vaatteen tai asusteen hankinta on enemmänkin tuuria nykyään, ellei nyt ihan mahdottomia ole varaa maksaa.
Ja minun lompakkoni ei kovin kalliisiin hankintoihin taivu. 

Tässä blogin kirjoittamisen aikana vaatteiden hankintamotiivit ovat muutenkin vähän muuttuneet. Hintaa tietysti katson ensimmäisenä, sitten luonnonkuitua jos mahdollista, ekologisuus on tullut myös vahvasti mukaan hankintoihin, ekopuuvilla esimerkiksi päihittää mukavuudessaan tavallisen melko usein. Vaatteen pitkäikäisyys on myös tärkeä juttu. Nyt kun tietää mitä haluaa, haluaa sen myös kestävän ajan hammasta mahdollisimman pitkään. Trendivaatteisiin tulee aika harvoin enää sorruttua. Ei ole järkevää hankkia vaatetta, joka on muodikas vain yhden kevään. Mieluummin lisää yhden klassisen vaatekappaleen, joka sopii olemassa oleviin väreihin ja tyyliin. Se on aikamoinen rahansäästö sekin. 





Pääsiäistä vietetään täällä vielä vähän nuhaisissa tunnelmissa. Puolikuntoisia vielä molemmat. Edes pääsiäiskukkia ei ole tullut ostettua. Kimppu valkoisia tulppaaneita lähti kuitenkin mukaan ruokakauppaareissulta ja pari Eucalyptuksen oksaa viereisestä kukkakaupasta. Huomenna olisi tarkoitus ajella äidille ja sitten anopin valmiiseen ruokapöytään, siinä taitaa olla pääsiäisen vietto tänä vuonna. Ja jaksamisen mukaan ehkä vielä Pääsiäisyön messussa käydään. 

Kuinka siellä ruudun toisella puolella on Pääsiäisen vietto sujunut?

Launtai linkki tänään on kaunis Natulia jossa jo kevät pidemmällä, ihania kevätpastelleja<3

Mukavaa Pääsiäistä<3




Blue down jacket for Spring is this far the only shopping for the spring that I have done during the winter Sale. I have old black one that its about on the end of its life. Besides, seems that hubby likes to use the black one more than I do. 

With blue jacket I found my old Tonda scarf from Malene Birger, and they are a match! No need for a new scarf. These short jackets are very practical while driving a lot. Easy to combine as a casul outfit and they are my favourites both in the spring and fall. What is your favourite jacket for Spring? 

Saturday link today is Natulia with its beautiful Spring Pastels<3


6 kommenttia:

  1. Kylässä kivassa blogissasi. Välillä käyn kurkkaamassa mutta ei ole tullut jätettyä viestiä. Hyvää pääsiäistä💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit ja jätit viestin itsestäsi<3 On aina kiva nähdä minkälaisia ihmisiä täällä käy lukemassa ja vähän tutustua. Oikein Hyvää Pääsiäistä myös sinne<3

      Poista
  2. Voi ei taasko flunssa jatkuu. <3 Voimia sinne ja toivottavasti saat pääsiäisenä niin levättyä, että tervehdyt. Katsoin jo instassa, että vitsi miten kiva asu ja miten aina se tummansininen ja beige vaan yhteen sopii.

    Sydämellistä pääsiäisen jatkoa Sari <3

    VastaaPoista
  3. Vielä vaan puolikuntoisena flunssan jäljiltä...:( Melkein tekisi mieli sanoa että olisin ottanut mieluummin taudin jossa on viikon kova kuume ja se on sitten sillä selvä! Nykyajan taudit on tosi sitkeitä jostain kumman syystä. Onneksi nyt jo melkein ohi.

    Tummansininen ja beige on yksi omistakin lemppareista ja tykkään kun on vanhaan mustaan vähän vaihtelua. Ja huivi tekee pirteyttä asuun.

    Leppoisaa pääsiäisen jatkoa sinnekin<3 Melkoinen lumipyry tuolla näyttää olevan, onneksi ei tarvitse lähteä tänään liikenteeseen!

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Anna<3 Tykkään hurjasti tuosta takin sinisestä, joka on vähän normaalia tummansinistä värikkäämpi! Piristää kummasti päivää. Kiva kun kävit kommentoimassa ja oikein hyvää viikonloppua!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)