lauantai 16. elokuuta 2014

Armyhousut ja neule - Army pants and a knit...




Tässä nämä armyhousut taas. Tällä kertaa neuleen kera. Harmaanvihreät ja vienosti vaaleanpunainen neule ovat jotenkin ihan ominta itseä. Mukavaa ja simppeliä. Housuista on tullut jokapäiväiset kaverit, sopivat monenlaisen yläosan kanssa ja ovat mukavat ja rennot vapaa-aikaan. Mieluusti yhdistäisin niitä jopa johonkin naisellisen pitsiseen yläosaan ja korkkareihin. Voisi olla aika kiva kontrasti? 



Tänään on lauantai ja aika siis lauantai linkille. Tämän lauantain linkki on The Perennial Style, joka on tuollainen aika tyypillinen puoliammattimainen kaupallinenkin kahden siskoksen pitämä blogi. Bongasin kuitenkin blogista aika kivoja kesäjuttuja, vaikka kaikki eivät ehkä ihan aikuiseen makuun sovi. Ihmettelin blogia selatessani ensin miksi kuvat menivät harmaiksi, mutta totesin sitten että kursorin ollessa kuvan päällä siihen tulee automaattisesti tuo "Pin" ilmoitus ja kuvia oli näin helppo siirrellä Pinterestin puolelle. Muutamia kivoja silkkiyläosia mm. sieltä bongasin. Mukavaa lauantaita sinne ruudun toiselle puolelle!

Army pants again. This time with a pink knit. I like the color combo of this outfit. In the future it would be nice to try these pants with some girly lace blouse and high heels. Would that work? Above you find the saturday link. Enjoy reading and enjoy your weeked!

12 kommenttia:

  1. Mukavan rento yhdistelmä :) Perennial Stylessä kauniita nuoria naisia, joiden koruja erityisesti katselin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Totta muuten. Tuossa blogissa oli myös kivoja koruja!

      Poista
  2. Mukavat housut sulle, itselleni ei sopivia/mukavia armyja osunut kohdalle. Ihailen noita toisilla juuri rentouden vuoksi. Vastaavat näkyi myös Perennial Stylessä kivan jakun ja paidan kanssa. Tykkäsin myös silkkipuserosta ja lisäksi keltaisesta (vai keltavihreä?) laukusta mikä oli monessa kuvassa. Mukavaa viikonloppua Sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos KässäRitu<3 Blogissa taisi olla muutamakin kiva ja värikäs laukku. Ihme kyllä, multa on menneet armyhousut siellä ohi, täytynee palata kurkkimaan...

      Poista
  3. Ihana kokonaisuus! Kauniin rento ja silti tyylikäs. Tykkän valtavasti. Vielä kun itsellekin saisi jostain tuollaiset housut, on meinaan sen verran kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia<3 Suosittelen lämpimästi, nämä ovat tosi mukavat ja helpot yhdistellä.

      Poista
  4. Toimii loistavasti. Ihan ehdottomasti kokeile naisellisen puseron ja korkkareiden kanssa, usein vastakohdat tuovat kivasti särmää asuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti PauMau<3 Kun sää seuraavan kerran sallii, täytyy otta korkkarit ja naisellisempi yläosa kokeiluun

      Poista
  5. Myös väriyhdistelmä oikein kiva. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Funky and Fifty<3 Vaalenpunainen/armyvihreä on minustakin tosi kiva.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)