tiistai 23. tammikuuta 2018

Minusta on tullut äitini - I have become my mom...














Nyt se on virallista. Minusta on tullut äitini, myös pukeutumisessa. Olen vihannut sinapinkeltaista niin kauan kuin jaksan muistaa. Sinapinkeltainen on yksi äitini lempiväreistä ja minkäkin tietysti lapsena sain oman osani siitä. Erityisen hyvin muistan yhdet sinapinkeltaiset samettifarkut, joita tietysti inhosin yli kaiken... 

Jostain ihmeen syystä aina silloin tällöin muutaman vuoden ajan olen katsellut sinapinkeltaista sillä silmällä hyvin varovasti, juuri siksi koska se oli ainainen kinan aihe ja inhokki nuorempana. Nyt sitten päätin repäistä, sinapinkeltaista omaan vaatekaappiin kun sopivasti sattui alessa olemaan. Kirjava tunikakin oli sovitettavana, mutta osoittautui liian suureksi eikä niitä ole pienemmässä koossa jäljellä. Ehkä se muutenkin olisi ollut vähän liikaa. Tykkään enemmän valkoisesta paitiksesta ja tässä asussa tunsin oloni hyvinkin kotoisaksi. Huomenna viimein töihin ja niskakin osoittaa jo parantumisen merkkejä (kopkop), kolme päivää on mennyt jo ilman ihmeempiä kipuja ja muuta kramppaamista. Pidän peukkuja että sama suunta jatkuisi. Meinasi jo usko loppua kesken kun vähintään joka toinen yö heräsi siihen että niska on kuin tulessa ja hirveä migreeni pukkasi päälle. 

Joku varmaan hoksaa että olohuoneessakin on muuttunut jokin, siitä seuraavassa postauksessa enemmän. 

Kivaa tiistai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle<3
Minä lähden keräilemään aamua ja töitä varten kimpsut ja kampsut, työkone on tuolla vielä levällään viime viikosta...




Its official, I have become my mom...

She just loves the mustard yellow and I have always hated it. Untill now. Over the years I have been admiring mustard yellow from a far, but this sweater on sale kinda got to me. I was thinking wearing it with that mustard/black tunic, but the tunic was too big so I returned it. And to be honest, I really felt more like home in white shirt with the mustard sweater. 

What do you think? Too much color of just a good pick me up color? 



8 kommenttia:

  1. Heh, noin ne mieltymykset muuttuvat vuosien myötä. Mulla oli myös jossain vaiheessa sinapinkeltaiset samettilappuhaalarit. Olivat kovasti muotia yhteen aikaan. Lisäksi parikymppisenä käytin sinapinväriä jonkin verran. Erityisesti on jäänyt mieleen neulemekko, josta tykkäsin erityisen paljon. Oikeasti väri ei ole lainkaan "mun" väri, eikä sovi omiin väreihini lainkaan. Sulla neule näyttää oikein kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh... Taitaa olla samantapaisia muistoja meidän ikäisillä, minulla oli viininpunaiset samettilappuhaalarit mutta tosiaan ne sinapinkeltaiset "tavalliset" samettifarkut. Kaksi sen aikakauden väriä tosiaankin. En tiedä onko sinapinkeltainen suomalaiselle oikein kenellekään just sopiva ihon sävyyn, äiti kyllä onnistui näyttämään siinäkin värissä ihan hyvältä, vaikka onkin blondi myöskin. Luulen että tämäkin neule näyttäisi vielä paremmalta jos kauluksen alle ottaisi jonkun hyvänvärisen huivin lähelle kasvoja. Täytyy kehitellä jotain, tykkään neuleesta kyllä. Kivaa vaihtelua normiväreihin! Kivaa loppuviikkoa<3

      Poista
  2. Hehhee. Mulla oli lapsena sinapinkeltainen pontso (miten se kirjoitetaan?), jota vihasin yli kaiken, mutta pakko oli käyttää :)

    Eikähän ole tullut mullekaan mieleen edes vilkaista sinapinkeltaisen suuntaan sen koommin, mutta kuinkas sitten kävikään.. Meille päätyi sen väriset koristetyynyt ja huomasin H&M:ssä hypisteleäni samanvärisiä mattoja makkariin. Vannomatta paras siis.

    Väri näyttää sopivan sulle hyvin ja valkoinen paitis on mukavan raikas kaverina.
    Toivottavasti sun niskaongelmat on mennyttä. Täällä itse istun parhaillaan kuuma jyväsäkki hartioilla ja koitan sulatella noidannuolta, jonka seurauksena ei käänny pää suuntaan, eikä toiseen. Vihloo vaan :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh. Älä vaan minulta kysy miten se kirjoitetaan, olen tullut näiden automaattisten oikolukuohjelmien myötä siihen tulokseen etten osaa enää suomea...:)) Minä varmaan kirjoittaisin poncho, mutta luulen että ainakin ennen oikeaa suomea oli juurikin tuo pontso. Vaan nyt mun oikolukuohjelma sitäkin jo herjaa...

      Kappas vaan, samaan väriin on sitten päädytty, enpäs ole huomannut että sitä on nyt ollut sisustuksenkin väreissä. Voisi olla kiva, mutta meillä oli lapsuuden kodissa keittiössä joku sinapinkeltainen ovi, joita en kanssa liiemmin voi sanoa rakastaneeni, voisi tulla kyllä 70-luku mieleen...

      Niska vähän tuossa kummittelee, ärsyttää kun toisen käden sormia pistelee ja puuduttaa ja pakkanen tuntuu niissä sadalta asteelta! Toivottavasti sulla noidannuoli on jo helpottanut, on siitäkin kokemusta, ei yhtään kiva! Jyväsäkki pitäisi varmaan tännekin hommata, aina on niska koetuksella ja viimeaikoina mun suosikkituoksu näyttää olevan Eau de Tiikeribalsami... Ottaa päähän kun kaikki vaatteetkin haisee jo tiikeribalsamilta... Pikaista paranemista sinne<3

      Poista
  3. Juuri eilen olin Fashion Centerin muoti-illassa ja sinapinkeltainen on ihan muotiväri 18/19 eli olet edellä muotia :)

    VastaaPoista
  4. Oho! Aika haastava väri muotiväriksi, mutta ehkä on jo aikakin jotain vähän toisenlaista mitä on ollut viime vuodet? Hyvä väri mustan ja valkoisen kanssa, mutta mitähän muuta siihen voisi yhdistää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viininpunainen voisi olla aika kiva, ehkä oliivinvihreä.

      Poista
    2. Oliivinvihreät sammarit löytyisi, back to the 70´s... Voisi olla ainakin hauska asu!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)